TEAM Grenegård Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nässjö och TEAM Grenegård Förvaltning AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TEAM Grenegård Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för TEAM Grenegård Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

TEAM Grenegård Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Nässjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TEAM Grenegård Förvaltning AB ska trivas.

TEAM Grenegård Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Nässjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TEAM Grenegård Förvaltning AB inte är momsregistrerat.

Idag är TEAM Grenegård Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med TEAM Grenegård Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-17740.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med TEAM Grenegård Förvaltning AB är Grenegård, Bo Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Grenegård, Astrid Agneta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisor, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

TEAM Grenegård Förvaltning AB har 556679-9929 som sitt organisationsnummer.