Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen)

Jönköpings län

Information

556699-0452 är organisationsnummer för företaget Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) finns i.

Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) har varit registrerat sedan 2006-03-04 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) så kan ni göra det på telefon genom 0382-786800 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 9, 570 01, Rörvik

Bolaget skall bedriva sågverks- och trävarurörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörvik Timber Rörvik AB (Rörvikssågen) och det är Svensson, Lars-Johan Joakim som är född 1970 och har titeln Extern VD, Holm, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodert, Per Iwar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Bertil Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Per Olof Rickard som är född 1962 och har titeln RevisorOlofsson, Thomas Berndt Magnus som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,