Lanab Design Group AB

Jönköpings län

Information

556716-4164 är organisationsnummer för verksamheten Lanab Design Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lanab Design Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som Lanab Design Group AB finns i.

Lanab Design Group AB har varit registrerat sedan 2006-11-27 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lanab Design Group AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lanab Design Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lanab Design Group AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lanab Design Group AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kontors- möbler, äga och förvalta aktier, obligationer och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lanab Design Group AB och det är Andersson, Lennart Roger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Ann-Christine som är född 1947 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,