Stall Midler

Jönköpings län

Information

580523-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stall Midler. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Midler är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Stall Midler finns i.

Stall Midler har varit registrerat sedan 1996-12-20 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Midler så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Stall Midler är och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Stall Midler är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Midler så kan ni göra det på telefon genom 036-80511 eller genom brev på följande adress:

Uppfödning av hästar och hundar samt träning av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Midler och det är Midler, Helen Linnéa som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,